Οδηγός Επιλογής Farmacell Shapewear

Οδηγός Επιλογής Farmacell Shapewear

Τα εσώρουχα διαμόρφωσης "Shapewear" της Farmacell διακρίνονται σε 3 βασικές σειρές. Η κάθε μία με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και συγκεκριμένες δράσεις πάνω στο σώμα σου. Παρακάτω λοιπόν φτιάξαμε έναν οδηγό για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το κατάλληλο shapewear για αυτό που αναζητάς.

  • Έχεις κάποιο event που θες να παρευρεθείς (π.χ. γάμο, βάπτιση κλπ) και θες να φορέσεις ένα συγκεκριμένο outfit και θες να φαίνεσαι στα καλύτερά σου;
  • Έχεις μόλις γεννήσει και ψάχνεις ένα λαστέξ/κορσέ για να νιώσεις σύσφιξη στην κοιλιά σου και να βοηθηθείς στην επαναφορά του μυϊκού τόνου της κοιλιάς, ο οποίος όπως είναι φυσικό ατονεί κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης;
  • Έχεις κάνει πρόσφατα ή σκοπεύεις να κάνεις κάποιο χειρουργείο αισθητικής φύσεως;

Αν ψάχνεις οτιδήποτε από τα παραπάνω τότε η σειρά εσωρούχων-λαστέξ Bodyshaper είναι η ιδανική για σένα.

Αν πάλι θες να συνδυάσεις την δράση της σύσφιξης μαζί με άλλα οφέλη για το σώμα σου όπως να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα ή ακόμα και να χάσεις πόντους και μάζα λίπους, τότε χρειάζεσαι την σειρά Massage&Shape ή την σειρά Bodyshaper Innergy.

Δες στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της κάθε σειράς για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.

ΣΕΙΡΑ BODYSHAPER - ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

ΣΕΙΡΑ MASSAGE&SHAPE - ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

ΣΕΙΡΑ BODYSHAPER INNERGY - ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

Επιστροφή στο ιστολόγιο